عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

رئیس سابق موساد:‌ طوفان الاقصی، یک حمله منحصر به‌فرد بود

رئیس سابق موساد:‌ طوفان الاقصی، یک حمله منحصر به‌فرد بود رئیس سابق موساد با بیان اینکه عملیات طوفان الاقصی کاملا برای صهیونیست‌ها غافلگیرکننده بود، گفت که در کمتر از ۲۴ ساعت، بیش از ۳ هزار موشک از نوار غزه شلیک شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۴۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، «افریم هالِوی» رئیس سابق سازمان جاسوسی رژیم موقت صهیونیستی (موساد) بامداد یکشنبه اعتراف کرد که عملیات «طوفان الاقصی»، یک حمله منحصر به فرد علیه صهیونیست‌ها بود.

 

هالوی در مصاحبه با شبکه «سی‌ان‌ان» اذعان کرد: «در کمتر از ۲۴ ساعت، بیش از ۳ هزار موشک از غزه پرتاب شد و این فراتر از تصور است. ما نمی‌دانستیم که آنها این تعداد موشک دارند و انتظار نداشتیم به اندازه امروز موثر باشند».

 

وی ادامه داد: «ما هیچ هشداری دریافت نکردیم و آنچه امروز اتفاق افتاد کاملاً غافلگیرکننده بود. حماس احتمالاً بدون اطلاع نیروهای اسرائیلی موفق به انجام تمرینات آزمایشی شده است».

 

رئیس سابق موساد به سی‌ان‌ان گفت: «این یک حمله منحصر به فرد و اولین بار بود که مقاومت غزه توانست به عمق اسرائیل نفوذ کند و شهرک‌ها را تحت کنترل خود درآورد».

 

هالوی همچنین افزود: «طوفان الاقصی، به عنوان یک عملیات، بسیار موفقیت آمیز بود و فکر می‌کنم به خوبی هماهنگ شده بود».

 

صبح روز شنبه بود که بعد از انتشار خبرها درباره حملات بیش از دو ساعته موشکی و راکتی از نوار غزه به اهداف مختلف رژیم صهیونیستی شامل تل‌آویو، «محمد الضیف» فرمانده کل گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، از آغاز عملیات طوفان الاقصی خبر داد.

 

نیروهای مقاومت همچنین در اقدامی بی‌سابقه به حداقل ۷ شهرک صهیونیست‌نشین نفوذ کردند که یک شکست تمام عیار امنیتی و اطلاعاتی برای رژیم کودک‌کُش صهیونیستی محسوب می‌شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار